Sushi

Kant en klaar! Ontdooien en smullen maar!

Geliefde sushi's van Japanse kwaliteit en precisie,

 

ingevroren op het perfecte moment van versheid.

SUSHI Rol California zalm - avocado                            CNV0201

200gr p/stuk, voorgesneden (9 Stk. á ca. 22g), diepvries.

                  Bereiding:

Bereiding:

- Bij kamertemperatuur: Prik in de folie van de trays en ontdooi de sushi in de ongeopende verpakking op kamertemperatuur.

- In de koelkast: In de gesloten verpakking de sushi 6-8 uur in de koelkast (4-6°C) laten ontdooien.

- In de magnetron: Haal de sushi uit de verpakking en schik ze op een magnetronbestendig bord. Zet vervolgens 1-2 minuten in de magnetron op 400 watt (ontdooiprogramma). Aansluitend de sushi laten ontdooien bij kamertemperatuur gedurende 15-20 minuten.

 

*Na het ontdooien niet opnieuw invriezen. Na ontdooien direct gebruiken.

 

Ingrediënten: rijstbereiding 70% (water, Japanse rijst, rijstazijn, trehalose *,

suiker, zout, rijstzemelenolie, sojameel), gekookte zalm in teriyakisaus 17%

(zalm, suiker, water, sojasaus [sojabonen, tarwe, zout, water, dextrose, gember]), avocado 9,5% (avocado, water, trehalose *, antioxidanten; natrium L-ascorbaat, natriumcarbonaat), sesamzaad 3%,  

geroosterd zeewier 0,5%.

Allergenen: soja, vis, gluten, sesam.

 

SUSHI Rol Panko zalm - gele paprika – asperge      CNV0205

 235gr p/stuk, diepvries. 

 

 

Bereiding:

- Frituur de rollen vanuit de diepvries 5-7 minuten op 175°C.

- Laat deze ongeveer 3 minuten rusten voordat de rol wordt aangesneden.

*Aanbeveling: gebruik een zeer scherp mes of broodmes.

 

Ingrediënten: Rijstbereiding 50,85% (water, Japanse rijst, rijstazijn, trehalose *, suiker, zout, rijstzemelenolie,

sojabloem), panko-jas 31,78% (voormaaltijd [gemodificeerd tapiocazetmeel, tapiocazetmeel,

zout, rijsmiddel; difosfaten) , natriumcarbonaten, calciumfosfaat], deegmengsel [water,

tarwebloem, tapiocazetmeel, maïsmeel, maïszetmeel, verdikkingsmiddel; guargom, suiker, zout], paneermeel (tarwebloem, suiker, zout, gistextract, deegverbeteraar; calciumcarbonaat, calciumsulfaat, ascorbinezuur), gekookte zalm in teriyakisaus 8, 47% (zalm, water, suiker,

sojasaus [sojabonen, tarwe, zout, water, dextrose, gember], gele paprika, asperges 4,24% (asperges , water, bevochtigingsmiddel; calciumlactaat), geroosterd zeewier 0,42%

 

Allergenen: Soja, gluten, vis

SUSHI Rol Maki surimi   avocado                           CNV0202

200gr p/stuk, voorgesneden (9 Stk. á ca. 22g), diepvries. 

Bereiding:

Bereiding:

- Bij kamertemperatuur: Prik in de folie van de trays en ontdooi de sushi in de ongeopende verpakking op kamertemperatuur.

- In de koelkast: In de gesloten verpakking de sushi 6-8 uur in de koelkast (4-6°C) laten ontdooien.

- In de magnetron: Haal de sushi uit de verpakking en schik ze op een magnetronbestendig bord. Zet vervolgens 1-2 minuten in de magnetron op 400 watt (ontdooiprogramma). Aansluitend de sushi laten ontdooien bij kamertemperatuur gedurende 15-20 minuten.

 

*Na het ontdooien niet opnieuw invriezen. Na ontdooien direct gebruiken.

 

Ingrediënten: rijstbereiding 70% (water, Japanse rijst, rijstazijn, trehalose *, suiker,

zout, rijstzemelenolie, sojameel), imitatie van krabvlees 17% (water, surimi

(brasemvlees, suikeremulgator; difosfaten, trifosfaten, polyfosfaten), tarwezetmeel,

verdikkingsmiddelen; gemodificeerd tapiocazetmeel, emulgator;

hydroxypropyldizetmeelfosfaat, zout, suiker, geleermiddel; konjac glucomannaan, gemodificeerd zetmeel, cellulose, natriumcarboxymethylcellulose, kleurstof; capsanthine, zonnebloemolie), avocado 12,5% (Avocado, water, trehalose,

antioxidanten; natrium-L-ascorbaat, natriumcarbonaat), geroosterd zeewier 0,5%.

Allergenen: soja, vis, gluten.

SUSHI Nigiri Ebi - voorgekookte  Black Tiger garnaal        CNV0206

5 x 25-30gr p/stuk, diepvries.

 Rijst is traditioneel licht       zoet-zuur van smaak

 Bereiding:

Bereiding:

- Bij kamertemperatuur: Prik in de folie van de trays en ontdooi de sushi in de ongeopende verpakking op kamertemperatuur.

- In de koelkast: In de gesloten verpakking de sushi 6-8 uur in de koelkast (4-6°C) laten ontdooien.

- In de magnetron: Haal de sushi uit de verpakking en schik ze op een magnetronbestendig bord. Zet vervolgens 1-2 minuten in de magnetron op 400 watt (ontdooiprogramma). Aansluitend de sushi laten ontdooien bij kamertemperatuur gedurende 15-20 minuten.

 

*Na het ontdooien niet opnieuw invriezen. Na ontdooien direct gebruiken.

 

Ingrediënten: Rijstbereiding 78,29% (water, Japanse rijst, rijstazijn, trehalose *, suiker, zout, rijstzemelenolie, sojameel), garnalen, gekookt 21,35% (garnalen, water, zout), geroosterd zeewier 0,36%.

Allergenen: soja, schaaldieren.

SUSHI Rol Maki zalm - groene asperge                            CNV0203

190gr p/stuk, voorgesneden (9 Stk. á ca. 21g), diepvries. 

Bereiding:

Bereiding:

- Bij kamertemperatuur: Prik in de folie van de trays en ontdooi de sushi in de ongeopende verpakking op kamertemperatuur.

- In de koelkast: In de gesloten verpakking de sushi 6-8 uur in de koelkast (4-6°C) laten ontdooien.

- In de magnetron: Haal de sushi uit de verpakking en schik ze op een magnetronbestendig bord. Zet vervolgens 1-2 minuten in de magnetron op 400 watt (ontdooiprogramma). Aansluitend de sushi laten ontdooien bij kamertemperatuur gedurende 15-20 minuten.

 

*Na het ontdooien niet opnieuw invriezen. Na ontdooien direct gebruiken.

 

Ingrediënten: rijstbereiding (water, Japanse rijst, rijstazijn, trehalose *, suiker, zout, rijstzemelenolie, sojameel), gekookte zalm in teriyakisaus 6,8% (zalm, suiker, water, sojasaus [sojabonen, tarwe, zout, water, dextrose, gember]), rode paprika,

asperges 6,3% (asperges, water, bevochtigingsmiddel; calciumlactaat), geroosterd zeewier.

Allergenen: soja, vis, gluten.

SUSHI Nigiri Zalm      CNV0207

 

5 x 25-30gr p/stuk, diepvries.

 Rijst is traditioneel licht       zoet-zuur van smaak

Bereiding:

Bereiding:

- Bij kamertemperatuur: Prik in de folie van de trays en ontdooi de sushi in de ongeopende verpakking op kamertemperatuur.

- In de koelkast: In de gesloten verpakking de sushi 6-8 uur in de koelkast (4-6°C) laten ontdooien.

- In de magnetron: Haal de sushi uit de verpakking en schik ze op een magnetronbestendig bord. Zet vervolgens 1-2 minuten in de magnetron op 400 watt (ontdooiprogramma). Aansluitend de sushi laten ontdooien bij kamertemperatuur gedurende 15-20 minuten.

 

*Na het ontdooien niet opnieuw invriezen. Na ontdooien direct gebruiken.

 

Ingrediënten: Rijstbereiding 73,3% (water, Japanse rijst, rijstazijn, trehalose *, suiker, zout, rijstzemelenolie, sojameel), zalm 26,8%.

 

Allergenen: soja, vis

SUSHI Rol Tempura surimi  avocado                         CNV0204

215gr p/stuk, diepvries.     

Bereiding:

- Frituur de rollen vanuit de diepvries 5-7 minuten op 175°C.

- Laat deze ongeveer 3 minuten rusten voordat de rol wordt aangesneden.

*Aanbeveling: gebruik een zeer scherp mes of broodmes.

 

Ingrediënten: rijstbereiding (water, Japanse rijst, rijstazijn, trehalose *, suiker, zout, rijstzemelenolie, sojameel), tempura-omhulsel 25% (voorbloem [gemodificeerd

tapiocazetmeel, tapiocazetmeel, zout, rijsmiddel; difosfaten) , natriumcarbonaten,

calciumfosfaat], beslagmix [water, tarwebloem, tapiocazetmeel, maïsmeel, maïszetmeel, verdikkingsmiddel; guargom, suiker, zout], paneermeel (maïszetmeel (bevat sulfiet), tarwebloem, maïsmeel, suiker, zout, palmolie, rijsmiddel; natriumcarbonaten, kleurstof;

capsanthine), krabvleesimitatie 12% (water, surimi [brasemvlees, suikeremulgator;

difosfaten, trifosfaten, polyfosfaten], tarwezetmeel, verdikkingsmiddelen; gemodificeerd tapiocazetmeel , emulgator; hydroxypropyldizetmeelfosfaat, zout, suiker, geleermiddel; konjac glucomannaan, gemodificeerd zetmeel, cellulose, natriumcarboxymethylcellulose;

capsanthine, zonnebloemolie), avocado 7% (avocado, water, trehalose *, antioxidanten;

natrium L-ascorbaat, natriumcarbonaat), ge geroosterd zeewier. 

Allergenen: soja, vis, gluten, sulfiet.

 Rijstrolletjes voor SUSHI Nigiri                                             CNV0208

 Rijst is traditioneel licht       zoet-zuur van smaak. Diepvries.

Tray 42 pieces, IVP