Kant en klaar! Ontdooien en smullen maar!
Geliefde sushi's van Japanse kwaliteit en precisie,
ingevroren op het perfecte moment van versheid.
SUSHI Rol California zalm - avocado CNV0201
200gr p/stuk, voorgesneden (9 Stk. á ca. 22g), diepvries.
Bereiding:
Bereiding:
- Bij kamertemperatuur: Prik in de folie van de trays en ontdooi de sushi in de ongeopende verpakking op kamertemperatuur.
- In de koelkast: In de gesloten verpakking de sushi 6-8 uur in de koelkast (4-6°C) laten ontdooien.
- In de magnetron: Haal de sushi uit de verpakking en schik ze op een magnetronbestendig bord. Zet vervolgens 1-2 minuten in de magnetron op 400 watt (ontdooiprogramma). Aansluitend de sushi laten ontdooien bij kamertemperatuur gedurende 15-20 minuten.
*Na het ontdooien niet opnieuw invriezen. Na ontdooien direct gebruiken.
Ingrediënten: rijstbereiding 70% (water, Japanse rijst, rijstazijn, trehalose *,
suiker, zout, rijstzemelenolie, sojameel), gekookte zalm in teriyakisaus 17%
(zalm, suiker, water, sojasaus [sojabonen, tarwe, zout, water, dextrose, gember]), avocado 9,5% (avocado, water, trehalose *, antioxidanten; natrium L-ascorbaat, natriumcarbonaat), sesamzaad 3%,
geroosterd zeewier 0,5%.
Allergenen: soja, vis, gluten, sesam.
SUSHI Rol Panko zalm - gele paprika – asperge CNV0205
235gr p/stuk, diepvries.
Bereiding:
- Frituur de rollen vanuit de diepvries 5-7 minuten op 175°C.
- Laat deze ongeveer 3 minuten rusten voordat de rol wordt aangesneden.
*Aanbeveling: gebruik een zeer scherp mes of broodmes.
Ingrediënten: Rijstbereiding 50,85% (water, Japanse rijst, rijstazijn, trehalose *, suiker, zout, rijstzemelenolie,
sojabloem), panko-jas 31,78% (voormaaltijd [gemodificeerd tapiocazetmeel, tapiocazetmeel,
zout, rijsmiddel; difosfaten) , natriumcarbonaten, calciumfosfaat], deegmengsel [water,
tarwebloem, tapiocazetmeel, maïsmeel, maïszetmeel, verdikkingsmiddel; guargom, suiker, zout], paneermeel (tarwebloem, suiker, zout, gistextract, deegverbeteraar; calciumcarbonaat, calciumsulfaat, ascorbinezuur), gekookte zalm in teriyakisaus 8, 47% (zalm, water, suiker,
sojasaus [sojabonen, tarwe, zout, water, dextrose, gember], gele paprika, asperges 4,24% (asperges , water, bevochtigingsmiddel; calciumlactaat), geroosterd zeewier 0,42%
Allergenen: Soja, gluten, vis
SUSHI Rol Maki surimi avocado
CNV0202
200gr p/stuk, voorgesneden (9 Stk. á ca. 22g), diepvries.
Bereiding:
Bereiding:
- Bij kamertemperatuur: Prik in de folie van de trays en ontdooi de sushi in de ongeopende verpakking op kamertemperatuur.
- In de koelkast: In de gesloten verpakking de sushi 6-8 uur in de koelkast (4-6°C) laten ontdooien.
- In de magnetron: Haal de sushi uit de verpakking en schik ze op een magnetronbestendig bord. Zet vervolgens 1-2 minuten in de magnetron op 400 watt (ontdooiprogramma). Aansluitend de sushi laten ontdooien bij kamertemperatuur gedurende 15-20 minuten.
*Na het ontdooien niet opnieuw invriezen. Na ontdooien direct gebruiken.
Ingrediënten: rijstbereiding 70% (water, Japanse rijst, rijstazijn, trehalose *, suiker,
zout, rijstzemelenolie, sojameel), imitatie van krabvlees 17% (water, surimi
(brasemvlees, suikeremulgator; difosfaten, trifosfaten, polyfosfaten), tarwezetmeel,
verdikkingsmiddelen; gemodificeerd tapiocazetmeel, emulgator;
hydroxypropyldizetmeelfosfaat, zout, suiker, geleermiddel; konjac glucomannaan, gemodificeerd zetmeel, cellulose, natriumcarboxymethylcellulose, kleurstof; capsanthine, zonnebloemolie), avocado 12,5% (Avocado, water, trehalose,
antioxidanten; natrium-L-ascorbaat, natriumcarbonaat), geroosterd zeewier 0,5%.
Allergenen: soja, vis, gluten.
SUSHI Nigiri Ebi - voorgekookte Black Tiger garnaal CNV0206
5 x 25-30gr p/stuk, diepvries.
Rijst is traditioneel licht zoet-zuur van smaak
Bereiding:
Bereiding:
- Bij kamertemperatuur: Prik in de folie van de trays en ontdooi de sushi in de ongeopende verpakking op kamertemperatuur.
- In de koelkast: In de gesloten verpakking de sushi 6-8 uur in de koelkast (4-6°C) laten ontdooien.
- In de magnetron: Haal de sushi uit de verpakking en schik ze op een magnetronbestendig bord. Zet vervolgens 1-2 minuten in de magnetron op 400 watt (ontdooiprogramma). Aansluitend de sushi laten ontdooien bij kamertemperatuur gedurende 15-20 minuten.
*Na het ontdooien niet opnieuw invriezen. Na ontdooien direct gebruiken.
Ingrediënten: Rijstbereiding 78,29% (water, Japanse rijst, rijstazijn, trehalose *, suiker, zout, rijstzemelenolie, sojameel), garnalen, gekookt 21,35% (garnalen, water, zout), geroosterd zeewier 0,36%.
Allergenen: soja, schaaldieren.
SUSHI Rol Maki zalm - groene asperge CNV0203
190gr p/stuk, voorgesneden (9 Stk. á ca. 21g), diepvries.
Bereiding:
Bereiding:
- Bij kamertemperatuur: Prik in de folie van de trays en ontdooi de sushi in de ongeopende verpakking op kamertemperatuur.
- In de koelkast: In de gesloten verpakking de sushi 6-8 uur in de koelkast (4-6°C) laten ontdooien.
- In de magnetron: Haal de sushi uit de verpakking en schik ze op een magnetronbestendig bord. Zet vervolgens 1-2 minuten in de magnetron op 400 watt (ontdooiprogramma). Aansluitend de sushi laten ontdooien bij kamertemperatuur gedurende 15-20 minuten.
*Na het ontdooien niet opnieuw invriezen. Na ontdooien direct gebruiken.
Ingrediënten: rijstbereiding (water, Japanse rijst, rijstazijn, trehalose *, suiker, zout, rijstzemelenolie, sojameel), gekookte zalm in teriyakisaus 6,8% (zalm, suiker, water, sojasaus [sojabonen, tarwe, zout, water, dextrose, gember]), rode paprika,
asperges 6,3% (asperges, water, bevochtigingsmiddel; calciumlactaat), geroosterd zeewier.
Allergenen: soja, vis, gluten.
SUSHI Nigiri Zalm CNV0207
5 x 25-30gr p/stuk, diepvries.
Rijst is traditioneel licht zoet-zuur van smaak
Bereiding:
Bereiding:
- Bij kamertemperatuur: Prik in de folie van de trays en ontdooi de sushi in de ongeopende verpakking op kamertemperatuur.
- In de koelkast: In de gesloten verpakking de sushi 6-8 uur in de koelkast (4-6°C) laten ontdooien.
- In de magnetron: Haal de sushi uit de verpakking en schik ze op een magnetronbestendig bord. Zet vervolgens 1-2 minuten in de magnetron op 400 watt (ontdooiprogramma). Aansluitend de sushi laten ontdooien bij kamertemperatuur gedurende 15-20 minuten.
*Na het ontdooien niet opnieuw invriezen. Na ontdooien direct gebruiken.
Ingrediënten: Rijstbereiding 73,3% (water, Japanse rijst, rijstazijn, trehalose *, suiker, zout, rijstzemelenolie, sojameel), zalm 26,8%.
Allergenen: soja, vis
SUSHI Rol Tempura surimi avocado CNV0204
215gr p/stuk, diepvries.
Bereiding:
- Frituur de rollen vanuit de diepvries 5-7 minuten op 175°C.
- Laat deze ongeveer 3 minuten rusten voordat de rol wordt aangesneden.
*Aanbeveling: gebruik een zeer scherp mes of broodmes.
Ingrediënten: rijstbereiding (water, Japanse rijst, rijstazijn, trehalose *, suiker, zout, rijstzemelenolie, sojameel), tempura-omhulsel 25% (voorbloem [gemodificeerd
tapiocazetmeel, tapiocazetmeel, zout, rijsmiddel; difosfaten) , natriumcarbonaten,
calciumfosfaat], beslagmix [water, tarwebloem, tapiocazetmeel, maïsmeel, maïszetmeel, verdikkingsmiddel; guargom, suiker, zout], paneermeel (maïszetmeel (bevat sulfiet), tarwebloem, maïsmeel, suiker, zout, palmolie, rijsmiddel; natriumcarbonaten, kleurstof;
capsanthine), krabvleesimitatie 12% (water, surimi [brasemvlees, suikeremulgator;
difosfaten, trifosfaten, polyfosfaten], tarwezetmeel, verdikkingsmiddelen; gemodificeerd tapiocazetmeel , emulgator; hydroxypropyldizetmeelfosfaat, zout, suiker, geleermiddel; konjac glucomannaan, gemodificeerd zetmeel, cellulose, natriumcarboxymethylcellulose;
capsanthine, zonnebloemolie), avocado 7% (avocado, water, trehalose *, antioxidanten;
natrium L-ascorbaat, natriumcarbonaat), ge geroosterd zeewier.
Allergenen: soja, vis, gluten, sulfiet.
Rijstrolletjes voor SUSHI Nigiri CNV0208
Rijst is traditioneel licht zoet-zuur van smaak. Diepvries.
Tray 42 pieces, IVP